LIVE ZOOM MASTERCLASS MEER LEADS EN KLANTEN MET LINKEDIN

linkedin, in, network-911794.jpg 
 Leer in 60 minuten de basis van de LinkedIn for Business strategie van Omzetcoach.nl en ontdek hoe ook jij meer views, meer leads en meer klanten kan aantrekken voor jouw business!  Ja, ik ben erbij!

 Wanneer? Dinsdag 15 november 11u Online Gratis Masterclass

 Wat? LinkedIn is een krachtig business instrument, toch weten veel professionals en ondernemers hier onvoldoende rendement uit te halen. Benut de netwerk en groeikansen van LinkedIn! Haal meer uit de effectieve zakelijke inzetbaarheid van LinkedIn en ontdek zelf in deze EENMALIGE EN LIVE ZOOM Masterclass hoe u zakelijk interessante contacten legt, business genereert en onderling informatie uitwisselt ter groei van jouw ondernemerschap!

 Hoe Tijdens de zoom masterclass is er een online verbinding en kijkt u direct mee op LinkedIn. Franck Fielemon presenteert u de praktische kant van LinkedIn en demonstreert vele mogelijkheden aan de hand van praktijksituaties. Wilt u tijdens de masterclass zelf zaken aanpassen aan uw LinkedInprofiel? Zorg er dan voor dat u met uw laptop deelneemt, waarbij u toegang heeft tot uw documenten, foto’s, video’s en presentaties.

 Voor Wie De LinkedIn masterclass is bestemd voor iedere professional die al een profiel heeft op LinkedIn en daaruit maximaal rendement wil halen. De masterclass is geschikt voor zowel beginners als half gevorderden.

linkedin, social, network-3504141.jpg

Expert Franck Fielemon

“Franck Fielemon is eigenaar en oprichter van Omzetcoach.nl. Met zijn bedrijf helpt hij ondernemers bij het behalen van hun omzetdoelen door te werken aan een hogere verkoopeffectiviteit. Met ruim 24.000 volgers op LinkedIn en miljoenen views op zijn bijdrages is hij geen onbekende op dit platform. In een interactieve sessie neemt Franck ons mee in zijn “LinkedIn for Business” strategie. Deze strategie die gebaseerd is op geven, verbinden en waarde toevoegen voor je netwerk legt een stevige basis voor meer leads, klanten en omzet met behulp van LinkedIn. Zonder advertentiekosten.

Dankzij LinkedIn for Business groeide Omzetcoach.nl in vijf jaar uit tot een bedrijf met meerdere omzetcoaches die met elkaar ruim duizend klanten konden helpen. Tijdens de masterclass deelt Franck de pijlers van de LinkedIn for Business strategie en deelt hij enkele experttips waarmee jij zichtbaarder en klantaantrekkelijker kan worden, en kun je een vertaalslag maken naar jouw business. De sessie is waardevol voor iedereen met een doelgroep op LinkedIn.

De masterclass is LIVE via zoom en EENMALIG, dus zorg dat je erbij bent als je meer uit LinkedIn wil halen! Ken je ondernemers en andere professionals die meerwaarde zien in LinkedIn, deel het dan gerust!

Wil je leren;

  • Wat het geheim is van een succesvolle LinkedIn for Business strategie?
  • Hoe je een klantaantrekkelijk en conversieverhogend LinkedIn profiel maakt?
  • Waarom het onderhouden, activeren en uitbreiden van je netwerk zo belangrijk is?
  • Hoe positief beïnvloeding en zichtbaarheid en bereik op LinkedIn werkt?
  • Hoe je relaties kunt opbouwen via LinkedIn?
  • Hoe je omzetkansen creëert en verzilvert via LinkedIn?